Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via Elmo-dd.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 8 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

Wilt u het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden en zorgvuldig om te gaan met het product. Mocht u besluiten de verlichting retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug ontvangen. Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd raken, dan kunnen hier voor u kosten aan verbonden zijn. 

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 8 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:
- stuur een email naar info@elmo-dd.nl met daarin de volgende gegevens: uw naam -en adresgegevens, het factuurnr. van de bestelling en uw bank -of girorekeningnr. waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.
- verstuur het product met alle geleverde toebehoren (zover als mogelijk) is in de originele (deugdelijke) verpakking naar het volgende adres:

Elmo  Dreams en Deco
o.v.v. retourzending
Vonderweg 13
5741 TE  Beek en Donk

- na ontvangst en controle van uw retourzending sturen wij u per email een ontvangstbevestiging.
- u ontvangt binnen 30 dagen na aanmelding van uw retourzending het volledig bedrag van het product op uw rekeningnummer.

Mocht u verder nog vragen hebben over een retourzending, neemt u dan gerust contact met ons op per email of telefonisch op 0492-465093.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00.

Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.

Volg mijn bedrijf

Contact gegevens

Vonderweg 13
5741 TE Beek en Donk
Nederland

Tel: 0031 (0)492 - 465 093

KvK-nr: 17115210
Btw-nr: NL808316527.B01

E-mail: webshop@elmo-dd.nl